Kandidaten

Coníche

‘Netwerk, wervingskanalen en inhoudelijke kennis’

Coníche is al vele jaren een toonaangevend consultancybureau dat zich richt op Advies & Interim Management op het gebied van klantcontact. Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers nieuwe inzichten te geven en verder te helpen door een innovatieve benadering van de uitdagingen in de aansturing van een contact center. Coniche bouwt gestaag aan het verder verbreden van de expertise binnen “het Kennishuis van Klantcontact”.

Gedurende het bouwen aan uitbreiding van het kennishuis, heeft Coniche regelmatig behoefte aan uitbreiding van haar kernteam van consultants. Coniche stelt daarbij specifieke eisen aan nieuwe senior consultants. Zo moeten zij o.a. in staat zijn om binnen een specifiek expertisegebied binnen klantcontact, inhoudelijk ver de diepte in te kunnen gaan, op basis van een reeds verworven ervaring.

SkyWalker fungeert daarbij als vaste waarde voor de werving- en selectie van nieuwe Coniche consultants. SkyWalker heeft een sterk netwerk, uitgebreide wervingskanalen, een actuele database, een goede reputatie en inhoudelijke kennis van het klantcontact-vak. Daarmee heeft SkyWalker een groot bereik onder onze doelgroep en is “de vijver om in te vissen” groot. Verder verlopen de contacten professioneel en wordt kort op de bal gespeeld. Met succes, want Coniche heeft in de afgelopen periode haar kernteam met diverse kandidaten van SkyWalker kunnen versterken. Een werving- en selectiebureau om aan te bevelen dus.

Marco Vianen Directeur Coniche LinkedIn profiel

Dit zeggen onze opdrachtgevers!

Verrassend snel interessante kandidaten, professioneel advies & partnership

- Susan Overmars, Manager Customer Care Bij Tele2

Lees meer over Tele2

Korte lijnen, enorm netwerk en meedenken

- Anoek van Gelder, Manager Support Bij Carglass

Lees meer over Carglass

Gerichte aanpak, luisterend oor en zeer uitgebreide netwerk

- Jeroen Kerkhoff, General Manager Any-Lamp Bij Any-Lamp

Lees meer over Any-Lamp

Het is knap hoe ze tot een profielschets komen van de perfecte kandidaat

- Remco de Vette & Koen van de Laar, Co-owners Bij CARMEN Automotive BDC

Lees meer over CARMEN Automotive BDC

Neem contact met ons op!

contact location image