Executive search voor Customer Service

Executive search voor Customer Service

Neem contact met ons op

Heb je een vacature voor een senior managementfunctie op directieniveau of C-level? Dan wil je daar ook de juiste bemiddeling voor inzetten. SkyWalker heeft ruime ervaring in executive search voor customer service.

Executive search is gespecialiseerde werving van de meest geschikte, best gekwalificeerde en meest relevante kandidaat voor de topfunctie in jouw organisatie. Je streeft de hoogste kwaliteit na en daar hoort de juiste management professional bij.

Executive search voor customer service

Kies je voor executive search met behulp van SkyWalker? Dan gaan wij direct op zoek naar de meest geschikte senior customer service manager of customer experience professional die jouw organisatie verrijkt met uitstekend leiderschap.

We beschikken over een netwerk met meer dan 7.500 customer service professionals. We combineren actieve benadering van potentiële kandidaten met ons eigen netwerk. Executive search vraagt om de nodige inspanning. We gaan samen de diepte in en willen écht begrijpen wat je uitdaging is en welke kwaliteiten het beste passen bij de openstaande vacature.

Klaar voor de toekomst met de beste kandidaten

De professional die je zoekt heeft ruime ervaring en kan bruggen bouwen. Daarnaast zijn verbinden binnen het bedrijf en daarbuiten belangrijke eigenschappen die bijdragen aan excellent leiderschap.

De senior management professional die je zoekt is goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het customer service vakgebied. De kandidaat weet hoe zijn team deze ontwikkelingen goed inzet binnen de organisatie, om deze naar een hoger level te tillen.

Wil je meer weten over de executive search dienstverlening van SkyWalker? We vertellen je er alles over in een persoonlijke kennismaking!

Neem contact op

Waarom kiezen voor SkyWalker?

  • Specialist in customer service
  • Meer dan 15 jaar ervaring in de branche
  • Vakinhoudelijke kennis
  • Netwerk van meer dan 7.500 professionals
  • Specifieke wervingskanalen
  • Snelle en efficiënte bemiddeling

Neem contact met ons op

contact location image