Nieuwegein Gepubliceerd op 21-06-2019

Sales - / Account Manager bij Pegamento

Pegamento

Vacature Sales – / Account Manager bij Pegamento

Helaas, deze vacature is inmiddels vervuld.
Toch is het goed dat je bij SkyWalker terecht bent gekomen. Als gespecialiseerd werving- en selectiebureau voor de contact center sector, heeft SkyWalker meer klantcontact-vacatures in bemiddeling. Klik hierboven op ‘vacatures’ en maak je keuze uit het overzicht van actuele contact center vacatures.


We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen dat “Wat is mijn beltegoed?” nog niet zo heel lang geleden de meest gestelde vraag in het contact center van een telecom-operator was. Technologieën als selfservice, kennismanagement, chat, CRM en mijn-omgevingen zijn snel gemeengoed geworden. Er is een nieuwe balans ontstaan tussen menselijk en digitaal klantcontact en we staan nog pas aan het begin van deze ontwikkeling, die niet te stoppen is.


Heb jij een ruime ervaring in consultative selling in het customer service vakgebied en weet jij alles van het continue verbeteren van klantinteractie-processen? Dan zou Pegamento graag met je in contact willen komen over de vacature van Sales- / Accountmanager.

In deze functie adviseer je organisaties hoe zij het beste uit beschikbare technologie kunnen halen, passend in de situatie van de organisatie, passend binnen beschikbare middelen en altijd gericht op een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Je helpt (potentiele) opdrachtgevers met innovatie en digitale transformatie.

Als Sales- / Account Manager bij Pegamento heb je dus te maken met customer service, business procesoptimalisatie en de toepassing van software. Je hebt uitgebreide kennis van klant processen en hebt interesse in ICT. Jij kent bijvoorbeeld alle mogelijkheden die jouw smartphone biedt.

Je bent bedreven in het op- en uitbouwen van relaties met bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Je voelt je prettig op MT, Directie en evt. C-level binnen een organisatie en weet daarbij stakeholders voor je te winnen. Vanzelfsprekend zijn goede sociale en commerciële vaardigheden vereist. Ook ben je een ambitieuze en creatieve doorzetter

Profiel Sales – / Account Manager bij Pegamento


  • Minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring in customer service
  • Interesse in en affiniteit met ICT
  • Analytisch denkvermogen en resultaatgericht
  • Oprechte interesse in en belangstelling voor je omgeving en in je opdrachtgevers in het bijzonder
  • Team spirit en een goed gevoel voor humor
  • Je beschikt over een uitgebreid netwerk of bent in staat snel een netwerk op te bouwen
  • In bezit van een rijbewijs

Arbeidsvoorwaarden


  • Een uitdagende functie bij een snel groeiende organisatie

  • Informele werksfeer in een deels internationale omgeving

  • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; leaseauto, mobiele telefoon en laptop behoren tot je standaard uitrusting

  • Salaris tot maximaal(!) 120.000,- euro bruto per jaar On Target Earnings

Bedrijfsprofiel

Pegamento biedt concrete toegevoegde waarde in de innovatieve digitalisering van processen in de klantreis. Pegamento is specialist op het gebied van Robot Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) in klantcontact en richt zich op het optimaliseren van klantinteracties zodat dat deze slimmer, in minder tijd maar kwalitatief hoogwaardig en met meer persoonlijke aandacht voor de klant worden uitgevoerd. Contextueel juiste informatie is daarbij essentieel. Pegamento biedt contextueel intelligente producten en oplossingen die klanten en medewerkers ondersteunen met hun dagelijkse interacties. Daarnaast is Pegamento leverancier van de sociale verbindingsapp Apptime, Cloud Contact centers en kennisbank Britannica.