Planners voor Customer Service

Planners voor Customer Service

Neem contact met ons op

Planners zorgen ervoor dat er geen chaos ontstaat binnen de klantenservice. Ze maken op basis van historische data, trends en voorspellingen een planning voor een optimale bezetting. Dit komt de klanttevredenheid en customer experience zeker ten goede.

Zoek je een goede planner? Het team van SkyWalker heeft sinds 2007 ervaring in recruitment, detachering en werving en selectie van professionals in customer service. We weten precies de juiste planners en workforce management professionals te vinden voor jouw organisatie.

Planners inzetten met behulp van SkyWalker

Kies je voor SkyWalker? Dan gaan we voor je aan de slag om op korte termijn een (tijdelijke) planner voor te stellen. We hebben onze eigen, unieke werkwijze ontwikkeld, die bestaat uit een combinatie van een sterk netwerk en actief benaderen van potentiële kandidaten. Vooraf bepalen we samen met jou welke expertise, vaardigheden, kennis, attitude en ervaring je zoekt in een kandidaat.

Meer dan alleen een planner

Een planner doet veel meer dan alleen roosters maken. Het is een onmisbare schakel binnen de klantenservice en het WFM proces. Wij kijken daarom niet alleen naar kennis en ervaring, maar ook of er een match is met de bedrijfscultuur, het team en de behoeftes van je organisatie.

Je kunt erop rekenen dat de planner die we voorstellen op de hoogte is van de workforce management cyclus: hij weet alles van forecasting, capaciteitsplanning, roostering, trafficing, reporting, analyse en advies. De WFM specialist of planner kent de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties voor je organisatie en snapt hoe deze ontwikkelingen de organisatie naar een hoger level kunnen tillen.

Ben je benieuwd naar de planner die het verschil maakt in jouw organisatie? Maak dan een afspraak voor een kennismaking met SkyWalker!

Neem contact op

Waarom kiezen voor SkyWalker?

  • Specialist in de bemiddeling van planners en WFM professionals in customer service en customer experience, met vakinhoudelijke kennis en ervaring
  • Specifieke wervingskanalen en unieke werkwijze binnen customer service
  • Wij zijn blij als jij dat bent en gaan voor hoge kwaliteit en de beste match

Neem contact met ons op

contact location image