(Interim) Teamleiders voor iedere organisatie

Of u nu een vacature voor een teamleider open heeft staan, of u op zoek bent naar een tijdelijke invulling van een teamleider positie, bij SkyWalker bent u aan het juiste adres. 

Onze teamleiders voor vaste invulling, zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste balans tussen het behalen van doelen, en het inspireren en motiveren van medewerkers. Onze interim teamleiders kunnen u hier en nu ondersteunen in geval van langdurige ziekte, zwangerschapsverlof en het overbruggen van de tijd die benodigd is voor het invullen van een vacature. Ook wanneer een project aangestuurd dient te worden, bemiddelen wij de juiste teamleiders. SkyWalker is namelijk gespecialiseerd in de bemiddeling van teamleiders met ervaring in klantcontact, contactcenters en customer service, voor vaste invulling of tijdelijke inzet.

(Interim) teamleiders ter ondersteuning van de organisatie

SkyWalker heeft jarenlange ervaring in recruitment, werving en selectie, detachering en interim management. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en actualiteiten binnen het customer service vakgebied, zoals bijvoorbeeld digitalisering via A.I. en robotisering. U kunt erop vertrouwen dat wij snel de juiste (interim) teamleider voor uw organisatie leveren, met de juiste kennis van het vakgebied.

Competente teamleiders uit eigen kring

SkyWalker beschikt over een eigen team met competente teamleiders. Daarnaast hebben wij een netwerk bestaande uit meer dan 150 zelfstandige professionals. Hierdoor zijn wij altijd in staat om de juiste teamleider binnen korte tijd bij u te introduceren. 

Wij zorgen ervoor dat de professionele (interim) teamleider niet alleen de juiste kennis en kunde heeft, maar ook een attitude heeft die past bij uw organisatiecultuur en team.

Wilt u meer weten over (interim) teamleiders van SkyWalker? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Waarom kiezen voor SkyWalker?

  • Uitgebreide database met mogelijkheden om specifieke selecties te maken;
  • Wij helpen u niet alleen bij het vinden van de juiste teamleider, wij denken graag met u mee als echte sparringpartner;
  • Dankzij onze innovatieve aanpak, loopt SkyWalker voorop binnen het customer service en customer experience vakgebied. Al onze teamleiders zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen hier graag op in.

Neem contact met ons op!

Wij zijn er trots op dat we mogen werken voor: