Kandidaten

Louwman Customer Services

β€˜SkyWalker heeft een enorme expertise en gaat professioneel te werk’

De inhouse klantenservice van de Louwman Group is Louwman Customer Services (LCS). In deze inhouse klantenservice worden alle klantcontact werkzaamheden verzorgd voor Lexus.nl, Toyota.nl, BYD en Suzuki.nl. Ook is er een team binnen LCS dat als specialisatie het bieden van maatwerkoplossingen in klantcontact voor alle bedrijven van de Louwman Group heeft. Professioneel klantcontact faciliteren zit in het DNA van LCS. De passie om mensen te bewegen zit in het bloed.

Een positieve bijdrage leveren als de klant de juiste keuze heeft gemaakt tijdens het afnemen van een product of dienst van een bedrijf van de Louwman Group. Dat is de visie achter de dienstverlening van Louwman Customer Services.

Wij zijn voor onze organisatie dan ook regelmatig op zoek naar professionals op alle niveaus, die de juiste toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze dienstverlening. Om nieuwe klantenservice medewerkers te werven, werken wij samen met verschillende uitzendpartners. Zijn wij op zoek naar een leidinggevende of stafmedewerkers die wij (tijdelijk) willen inzetten, dan kiezen wij voor SkyWalker. In hen hebben wij een professionele en toegewijde partner gevonden.

In onze branche kom je SkyWalker namelijk vanzelf tegen. Je komt er dan meteen achter hoe professioneel ze zijn en wat voor een expertise zij in huis hebben. Zetten wij een opdracht uit, dan wordt er snel een geschikte kandidaat geleverd. Zo wordt er snel een juiste match gemaakt die goed past bij ons team.

Wij ervaren de transparante-, kandidaat-, en opdrachtgeversgerichte selectieprocedure als zeer prettig. Doordat de juiste match in veel gevallen snel wordt gemaakt, kan de kandidaat snel bij ons starten.

In onze branche is het niet vanzelfsprekend dat een geschikte kandidaat die meteen past bij de organisatie spoedig wordt gevonden. Echter maakt SkyWalker al meer dan 5 jaar het verschil. Zij weten als geen ander wat de personeelsbehoeften van Louwman Customer Services zijn en weten deze dan ook op een effectieve manier in te vullen. Wij zijn zeer tevreden over SkyWalker!

 

Raymond Caenen General Manager LinkedIn profiel

Dit zeggen onze opdrachtgevers!

Gerichte aanpak, luisterend oor en zeer uitgebreide...

- Jeroen Kerkhoff, General Manager Any-Lamp Bij Any-Lamp

Lees meer over Any-Lamp
Soepel contact met korte lijntjes, sparringspartner en...

- Nienke van Ginneken, HR Business Partner Bij Equipe Zorgbedrijven

Lees meer over Equipe Zorgbedrijven
Verrassend snel interessante kandidaten, professioneel advies &...

- Susan Overmars, Manager Customer Care Bij Tele2

Lees meer over Tele2
Snelle, kwalitatieve werving in partnership

- Anouk Noordervliet, Manager Klantcontact Bij XS4ALL

Lees meer over XS4ALL

Neem contact met ons op!

contact location image