Callcenter Manager

Ook Callcenter Managers zijn aan het juiste adres bij SkyWalker®. Als specialist in de werving- en selectie in de contact center branche, bemiddelen wij voor middle management functies, senior management posities en diverse gespecialiseerde functies, en dus ook voor vacatures Callcenter Managers.

Ben jij een ervaren Callcenter Manager èn sta je open voor een nieuwe werkomgeving, dan maken wij graag kennis met je. Samen kijken we naar de mogelijkheden bij onze vacatures Callcenter Manager en overige vacatures die beschikbaar zijn bij gerenommeerde contact center organisaties.

Dienstverlening voor een Callcenter Manager

Als ervaren Callcenter Manager weet je dat goede dienstverlening het verschil kan maken; dienstverlening waar kwaliteit voor kwantiteit gaat. En daarin sta je niet alleen: onze consultants komen uit de branche, kennen jouw vak van Callcenter Manager en kunnen je van dienst zijn bij het vinden van een passende, nieuwe functie als Callcenter Manager.

Vacatures voor een Callcenter Manager

Geregeld krijgen we vacatures in bemiddeling voor:

  • Callcenter Manager bij inhouse contact centers
  • Callcenter Manager bij facilitaire callcenters en
  • Callcenter Manager bij branche specifieke toeleveranciers

Anderen bekeken ook

Dienstverlening voor werkgevers

Bent u werkgever in de contact center branche en op zoek naar een Callcenter Manager? SkyWalker is u hierbij graag van dienst. Wij vinden snel en kwalitatief de juiste kandidaten voor uw vacature(s) Callcenter Manager.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Volg SkyWalker ook via

Neem contact met ons op!

SkyWalker - customer service management
De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR  Vianen
F.Z.I. B.V. (KvK nr.: 83737774) handelt onder de naam “SkyWalker”, in licentie van Sky-Walker B.V.