Customer experience professionals

Customer experience professionals

Neem contact met ons op

De customer experience van je organisatie verbeteren door de juiste professional in te schakelen? SkyWalker bemiddelt customer experience professionals met de juiste vaardigheden, kennis en werkhouding. 

Met een goede customer experience (CX) speel je perfect in op de behoeften van de (potentiële) klant. SkyWalker is al sinds 2007 expert in customer experience. Onze recruiters hebben allemaal ervaring in het vakgebied en daardoor kunnen we je goed adviseren voor de inzet van CX professionals, voor zowel tijdelijke als vaste management- en staf-functies.

Customer experience optimaliseren met hulp van SkyWalker

Wij helpen je graag om de CX te verbeteren. Maar ook om de bereikbaarheid te vergroten en digitale, omnichannel kanalen in te zetten. Hiervoor bemiddelen wij customer experience professionals met de juiste vaardigheden en kennis die passen bij de organisatiecultuur en het team.

Door een combinatie van een sterk netwerk en actieve benadering van potentiële kandidaten kunnen we snel geschikte kandidaten voorstellen.

De beste kandidaten voor customer experience

De professional die je zoekt optimaliseert je customer experience door uitgebreide kennis en ervaring. Het team van SkyWalker denkt graag met je mee over de juiste match. Is er een teamleider nodig of kun je beter inzetten op workforce management? Welke competenties zoek je in de kandidaat?

Alle professionals waarmee we werken zijn goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het CX vakgebied. De kandidaat weet hoe de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties inzet in je organisatie en hoe je de organisatie naar een hoger niveau tilt.

Ben je benieuwd hoe je met de juiste professionals de customer experience verhoogt? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor SkyWalker?

  • Specialist in customer experience, met vakinhoudelijke kennis en ervaring en gekwalificeerde professionals
  • Specifieke wervingskanalen, inclusief partnerships met vakbladen, toegang tot besloten LinkedIn-groepen en lidmaatschappen van brancheverenigingen
  • Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en gaan voor het allerbeste resultaat

Neem contact met ons op

contact location image