SkyWalker
Vacatures
ContactCare
inAmersfoort
Ben jij of ken jij de nieuwe Head of Operations bij ContactCare in Amersfoort? Reageer dan nu!
van Lanschot Bankiers
in's-Hertogenbosch
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Telefonische Acquisitie bij Van Lanschot Kempen in Den Bosch? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRotterdam
Ben jij of ken jij de nieuwe Team Leader binnen dit internationale Contact Center in Rotterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inTilburg
Ben jij of ken jij de nieuwe Team Leader binnen dit internationale Contact Center in Tilburg? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAlmere
Ben jij of ken jij de nieuwe Team Leader binnen dit internationale Contact Center in Almere? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inNoord-Brabant
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Telefonische Acquisitie bij dit bekend en aansprekend inhouse contact center in Brabant? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken
Vervulde vacature

(eind)Redacteur / Journalist / Tekstschrijver bij Klantcontact.nl in Nieuwegein

Vacature (eind)Redacteur / Journalist / Tekstschrijver bij Klantcontact.nl in Nieuwegein

Helaas, deze vacature is inmiddels vervuld.
Toch is het goed dat je bij SkyWalker terecht bent gekomen. Als gespecialiseerd werving- en selectiebureau voor de contact center sector, heeft SkyWalker meer klantcontact-vacatures in bemiddeling. Klik hierboven op ‘vacatures’ en maak je keuze uit het overzicht van actuele contact center vacatures.

Wil jij verantwoordelijk zijn voor je eigen medium? Dan is dit je kans!

Klantcontact.nl is het Nederlandstalige, online vakblad voor de klantcontact professional. Klantcontact.nl is een platform waar nieuws, kennis, opinies en best practices gedeeld worden op het gebied van customer service, contactcenters, customer experience, marketing en sales. Klantcontact.nl informeert en inspireert. Op Klantcontact.nl vind je nieuwsberichten, interviews, analyses en achtergrondartikelen over nieuwe ontwikkelingen, trends en meningen rondom klantcontact. Klantcontact.nl wordt uitgegeven door de Stichting Klantcontact.nl.

Klantcontact.nl heeft op dit moment een vacature voor een (eind)Redacteur/ Journalist / Tekstschrijver.

Profiel (eind)Redacteur / Journalist / Tekstschrijver bij Klantcontact.nl in Nieuwegein

Je bent een echte netwerker en een ervaren business-to-business schrijver. Het schrijven zit je zogezegd “in de vingers” en je weet boeiend en informatief te schrijven. Affiniteit met de klantenservice sector is een pre maar geen vereiste. Je vindt het leuk om namens Klantcontact.nl het dagelijks nieuws te verzamelen en artikelen te produceren. Het interviewen van professionals, organisaties en trendsetters binnen de branche gaat je moeiteloos af en je weet de vertaalslag te maken naar goede journalistieke content. Deze content publiceer je online en je draagt zorg voor de promotie hiervan via social media. Uiteraard hoort daar een planning bij en onderhoud je het contact met de content partners waarmee Klantcontact.nl nauw samenwerkt.
Je bent steeds als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche in zowel binnen als buitenland. Daarvoor struin je natuurlijk relevante vakmedia en nieuwsbronnen af.

Profiel

Je bent een ervaren, bevlogen zakelijke tekstschrijver. Het liefst met affiniteit of met enige ervaring binnen het klantcontact. Je hebt :

  • Redactionele ervaring, bij voorkeur opgedaan bij een (online)vakblad of een ander business-to-business medium
  • Affiniteit en ervaring met het inzetten van social media
  • Ervaring met Wordpress
  • Ervaring met Seo en Google analytics

Je bent ervaren in het toepassen van de journalistieke principes en hebt ervaring met journalistieke producties (auteursrecht etc.)

Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal 1 dag op de redactie in Nieuwegein. Freelance of in loondienst, beiden behoren tot de mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. De uiteindelijke hoogte van je beloning is afhankelijk van je opleiding, niveau, kennis en ervaring.

Locatie

Nieuwegein

Contactpersoon