SkyWalker
Vacatures
Dimension Data Netherlands
inBarneveld
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Functioneel Consultant? Dan is dit jouw kans! Kom werken bij Dimension Data, binnen een gedreven en succesvol team.
Vertrouwelijk
inRegio Eindhoven/Helmond
Ben jij, of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf in de regio Helmond/Eindhoven? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij, of ben jij de nieuwe Teamleider Proactief Advies (tijdelijk) in de regio Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij of ben jij de nieuwe Senior Teamleider / Cliënt Services Manager Contact Center in Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRegio Nijmegen
Ken jij, of ben jij de nieuwe interim WFM Planner voor een bekende werkgever in de regio Nijmegen? Reageer dan nu!
Metier Academy Benelux
inNieuwegein
Ben jij of ken jij de nieuwe Learning & Development Consultant bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken

Senior Learning Developer bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein

Vacature Senior Learning Developer bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein

Metier Academy Benelux is een autoriteit op het gebied van interactieve blended en online trainingen. Door groei zijn zij op zoek naar een Senior Learning Developer.

In deze rol werk je nauw samen met de Blended Learning Specialisten bij Metier Academy. Je weet de klantvraag om te zetten naar een gebruiksklaar eindproduct en ontwikkelt hiervoor bijpassende oplossingen.

Jouw kennis binnen het ontwikkelen van maatwerk (e-)learning oplossingen wordt ondersteund door uitgebreide kennis van het installeren en configureren van (meerdere soorten) Learning Management Systemen, je kunde in bouwen en onderhouden van websites, bij voorkeur ervaring met programmeren in PHP en je affiniteit met Rapid Learning Tools.

Profiel Senior Learning Developer bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein

Jij bent een conceptdenker en een creatieve leerinspirator en ontwikkelaar in beeld, woord en geluid. Een didactisch talent dat:

• Een afgeronde opleiding heeft op HBO of universitair niveau, bij voorkeur richting communicatie, onderwijs- of opleidingskunde;
• Minimaal 3 jaar ervaring heeft met E-Learning en met ontwikkelen van leertrajecten en met aantoonbare successen;
• Gestructureerd te werk gaat;
• Enorme affiniteit heeft met het ontwikkelen en bewerken van media en websites (foto’s, video’s of audio, php, CSS, HTML);
• Een echte teamplayer is, want winnen doe je samen. De leveringen voor de klanten van Metier worden in (project)teams voor en deels met klanten ontwikkel.
• Anderen weet te overtuigen met bepaalde plannen of ideeën, waardoor je draagvlak creëert;
• De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst;
• In bezit is van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Metier Academy Benelux biedt een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je ervaring, opleiding en bewezen kwaliteiten. Dit bestaat uit goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt in een team met specialisten in hun vak, krijgt een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. En krijgt de beschikking over alle voorzieningen benodigd om de functie uit te voeren. Deze functie is voor 32 - 40 uur per week.

Bedrijfsprofiel

Metier Academy Benelux: beter, sneller en slimmer opleiden

Metier Academy Benelux is een autoriteit op het gebied van interactieve blended en online trainingen en een vernieuwende en flexibele partner van haar klanten. Metier ontwikkelt maatwerk e-learning, adviseert bedrijven over de opleidingsstrategie en helpt deze ten uitvoer te brengen.

Leereffect en kwaliteit zijn het belangrijkste doel, met een doelgerichte vormgeving en optimaal leerplezier van deelnemers.

Met als resultaat altijd: effectieve en efficiënte trainingen van hoge kwaliteit.

Uitgebreide informatie

Locatie

Nieuwegein

Contactpersoon

Martijn van der Craats