'Bekwame en pro-actieve recruitingpartner met hoge mate van vak- en marktkennis'

Gedurende 2011 vierde Office Depot haar 25-jarig bestaan als wereldwijde leverancier van kantoorproducten en services. Office Depot levert elke dag kantoorartikelen aan miljoenen klanten overal ter wereld. Of het nu gaat om de plaatselijke winkel op de hoek of bedrijven uit de Fortune 500, Office Depot levert producten en diensten wereldwijd in 1641 gevestigde winkels, via een toegewijde sales force, top-klasse catalogi en een online vertegenwoordiging met een omzet van 4,1 miljard dollar. Office Depot heeft wereldwijd ca. 40.000 medewerkers in dienst en is goed voor een jaaromzet van ca. 11,6 miljard dollar. Via postorder en filialen in 55 landen verkoopt het bedrijf meer kantoorartikelen en -diensten aan meer klanten in meer landen dan welk ander bedrijf dan ook.

Sinds enkele maanden doen wij intensief samenwerken met SkyWalker voor de invulling van onze Customer Service posities. Hetgeen SkyWalker een waardevolle partner voor ons maakt, is de inhoudelijke vakkennis op het gebied van Customer Contact, het brede netwerk waarover zij beschikken en (zeker niet onbelangrijk) de pro-actieve en aangename attitude van de heer Zeegers.

Skywalker voelt de wensen van de klant haarfijn aan, geeft gevraagd en ongevraagd advies en komt met ideeen die buiten de standaard scope der verwachtingen ligt.

Fun, bedankt!

Jeroen Benneheij
Assistant Manager HR

LinkedIn profiel Jeroen Benneheij

Vacatures
International Bike Group - Fietsenwinkel.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Head of Customer Service binnen het inhouse contact center van Fietsenwinkel.nl | HelloRider in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Any Lamp - Lampdirect.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service binnen het inhouse contact center van Any Lamp / Lampdirect.nl in Helmond? Reageer dan nu!
Helmond
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Trafficmanager binnen het inhouse contact center van deze zeer bekende werkgever in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Louwman & Parqui
Ben jij, of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Raamsdonksveer? Reageer dan nu!
Regio Breda
Vertrouwelijk
Ben jij, of ken jij de nieuwe Forecaster in de regio Utrecht? Reageer dan nu!
Regio Utrecht

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Vreeswijksestraatweg 22,
3e verdieping
3432 NA Nieuwegein