"Kennis van de markt, oprechte belangstelling en inlevingsvermogen"

Ik heb in de afgelopen jaren in verschillende trajecten nauw met SkyWalker samengewerkt. Oorsprong van deze samenwerking lag er vooral in dat landelijke search bureaus verschillende malen blijk gaven de kandidaten markt in Zuid Nederland niet te kennen. Voor mij, als opdrachtgever, had ik de filosofie dat alle uitzendbureaus hetzelfde zijn en dat dat ook opgaat voor werving&selectie bureaus: de klik en het vertrouwen in de consulent was het belangrijkste voor de keuze.

Door mijn ervaring met SkyWalker ben ik van mening veranderd ten aanzien van de W&S activiteit. Ja, de persoonlijke klik is belangrijk en was er, maar veel belangrijker, kennis van de markt in combinatie met oprechte belangstelling en inlevingsvermogen met mij als opdrachtgever maar ook in ons bedrijf, structuur en, zeer belangrijk, cultuur heeft mij nu verschillende malen de perfecte kandidaat, maar vooral dé succesvolle medewerker, opgeleverd!

Robert Dijkhuis
Manager KCC-CM Wegener Media

LinkedIn profiel Robert Dijkhuis

Vacatures
International Bike Group - Fietsenwinkel.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Head of Customer Service binnen het inhouse contact center van Fietsenwinkel.nl | HelloRider in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Any Lamp - Lampdirect.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service binnen het inhouse contact center van Any Lamp / Lampdirect.nl in Helmond? Reageer dan nu!
Helmond
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Trafficmanager binnen het inhouse contact center van deze zeer bekende werkgever in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Louwman & Parqui
Ben jij, of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Raamsdonksveer? Reageer dan nu!
Regio Breda
Vertrouwelijk
Ben jij, of ken jij de nieuwe Forecaster in de regio Utrecht? Reageer dan nu!
Regio Utrecht

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Vreeswijksestraatweg 22,
3e verdieping
3432 NA Nieuwegein